Nieuws

Bekina Boots op het witte doek: Sandra Bullock draagt onze laarzen in The Unforgivable

Onze polyurethane Bekina Boots laarzen worden gebruikt in diverse niche-sectoren wereldwijd gaande van landbouw, visserij en bouw tot de voedselverwerkende industrie. Dat we in deze laatste markt wereldwijd een gekende speler zijn, kon je onlangs zelfs zien op het witte doek en Netflix.

Bekina Boots in de Netflix-film 'The Unforgivable'

Zoek je een goede film om te kijken tijdens deze koude winteravonden? Wij hebben de perfecte tip voor je: 'The Unforgivable' op Netflix. Deze meeslepende film, met niemand minder dan Sandra Bullock in de hoofdrol, is een absolute aanrader. Waarom wij jou dat vertellen? Er is iets héél bijzonder aan deze film, voor ons. De aandachtige kijkers zien Bekina Boots opduiken in de film! Hoofdrolspeelster Sandra Bullock speelt een werknemer in een visverwerkend bedrijf en draagt, net als haar collega’s in de film, onze StepliteX ThermoProtec veiligheidslaarzen.

StepliteX ThermoProtec

De StepliteX ThermoProtec laarzen zijn speciaal ontworpen om werknemers in de voedselindustrie veilig, droog en warm te houden. De laarzen bieden thermische isolatie tot wel -40 °C, waardoor koude voeten tot het verleden behoren voor iedereen die in koude opslagruimtes of vrieshuizen werkt.